78010 - Westinghouse Athena távirányítású dió, luc

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 52 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítással
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 73 685 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 93 580 Ft‎

2 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Athena mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor AthenaMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakítású. Színes kidolgozása és formája megragadja a mai modern életstílus lényegét. Garantáljuk kiváló minőséget. A ventilátor antik nikkel színű testéhez, 4 penge (lapát) kapcsolódik, melyeknek színe az egyik oldalon diófa, a másikon lucfenyő. A ventilátor lapátai fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Athena mennyezeti ventilátor egy LED fényforrást 1x17,5 W teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

Westinghouse 78095 infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod tartó
Downrod rögzitő rendszer használatánal mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

 

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Antik nikkel
Lapátok színe Dió és luc
Zajszint max. 52 dB
Tömeg 6 kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 234/162/104 ford/perc
Használat Beltéri
Áram 0,25/0,18/0,131 A
Átmérő 105 cm
Teljesítmény 57,3/24,4/12 W
Világítás LED 1x17,5W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs