78001 - Westinghouse Delancey távirányítású, ezüst

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 45 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítással
  • 6 sebességű motor
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 86 984 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 110 470 Ft‎

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Delancey mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor DelanceyMennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor csiszolt króm testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyek ezüst színűek. A ventilátor pengéi fémből készültek. Ez azt jelenti, hogy a model hatékony, tehát különösen alkalmas a nappali, konyha vagy az iroda lehűsítésére.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

MennyezetiA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg . Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 6 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Delancey mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata E27, teljesítménye 2x13 W . Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő benne van a csomagolásban.

 

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod tartó
Downrod rögzitő rendszer használatánal mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Szatén króm
Lapátok színe Ezüst
Zajszint max. 45 dB
Tömeg 7,2 kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 190/160/130/104/78/50 ford/perc
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Áram 0,188/0,140/0,10/0,06/0,042/0,028 A
Átmérő 132 cm
Teljesítmény 26/17/10/6/3,6/2,3 W
Lapátok dőlése 13°
Világítás E27 2x13W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs