78014 - Westinghouse Hercules Supreme diófa, almafa

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 45 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távvezérlővel
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 84 213 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 106 950 Ft‎

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Hercules Supreme mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor HerculesMennyezeti ventilátor sima és vékony kialakításban. Színes kidolgozása és kifinomultsága megragadja mai modern életmód lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor sötét ón színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala sötét diófa a másik sötét almafa színű. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 


Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

SZERKEZET


Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.Cserélje le a fő fényforrást a szobában

Westinghouse Hercules mennyezeti ventilátor része beépített LED lámpa. Teljesítménye 17,5 W. Ventilátor helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égőt tartalmazza a csomagolás.

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Sötét ón
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Átmérő 132 cm
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs