72069 - Mennyezeti ventilátor Westinghouse Bendan Led távirányítású, ezüst

A ventilátor matt króm testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek wenge színűek. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába.  LED világításnak köszönhetően (típus - 17W, 1200 lm, 3000 K) helyettesíti  a csillárát.

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 58 441 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 74 220 Ft‎

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Bendan mennyezeti ventilátorral!

 

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor CletoMennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor matt króm testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek ezüst színűek . A ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a model nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószobadolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.
Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (A távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

MennyezetiA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

 

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

 

SZERKEZET

Mennyezeti
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

 

 


A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Bendan mennyezeti ventilátor integrált fény Led Panel, teljesítmény 17 W 1200 lm, 3000K . Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. 

 

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

 

Távirányítót tartalmazza a csomag.

 

 

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Króm
Lapátok színe Ezüst
Világítás színe Fehér
Tanúsítvány jelek CE
Tömeg 7,6 kg
Frekvencia 50/60 Hz
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Feszültség 220/240 V
Fordulat 165/119/77 /min
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Áram 0,28 / 0,27 / 0,25 A
Átmérő 132 cm
Légáramlás 159 m3/min
Lapátok dőlése 12 °
Védettség IP24
Fényerő 1200 lm
Fényáram 1x17W Led
Fényforrás Led Panel
Színhőmérséklet (Tc) 3000K
Teljesítmény 55/33/16 W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs