78182 - Westinghouse Comet fehér, világos juhar

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 52 dB
  • világítással felszerelve
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 46 575 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 59 150 Ft‎

4 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Comet mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta mennyezeti ventilátor Westinghouse 78182 CometEgy klasszikus kialakításban készült mennyezeti ventilátor. Lágy egyszerű szín, alak, amely soha nem öregszik. A ventilátor titán színű testéhez 5 penge (lapát) kapcsolódik, melyek az egyik oldalon fehér a másikon világos juhar színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 
Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 
SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrástis.


 
A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Comet mennyezeti ventilátor integrált fény foglata E14 teljesítménye 2x40 W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén (az égő nem tartozék).

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti..


Dual Mount rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy Telepítés

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Titán
Lapátok színe Fehér és világos juhar
Zajszint max. 52dB
Tömeg 8,0kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 180/130/80 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,25/0,18/0,12A
Átmérő 132 cm
Teljesítmény 58/40/26W
Lapátok dőlése 11°
Világítás E14 2x14W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs