78673 - Westinghouse Turbo II fehér, színes, fenyőfa

  • 10 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 43 dB
  • világítással felszerelve
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 30 029 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 38 137 Ft‎

5 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Turbo II mennyezeti ventilátorral!

DESIGNEgy időtálló arculatú mennyezeti ventilátor. Kisebb és színes kialakítása igazi hangulatot teremt, különösen a gyerekek számára. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor fehér színű testéhez 6 penge (lapát) kapcsolódik, melyek fehérek az egyik oldalon, a másikon fenyőfa színűek. A csomag egy sor különböző színű pengét is tartalmaz. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hállószobába.


Mi a különbség a 3, 4, 5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognakMennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A ventilátor 3 sebességű motorjának lehetőséget nyújt, hogy szabályozza az áramló levegő gyorsaságát . Átmérője 76 cm alkalmas egy 10 -es helyiségnek. A ventilátor más méretei a csatolt képen . Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást.

 A szoba fő fényforrásának is alkalmas


A Westinghouse Turbo II mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14-es fényforrás bemenetet 60 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.


KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

SzorítóAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort, a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 10 m²-ig
Szín Fehér
Lapátok színe Fehér, fenyő, színes és világosabb színes
Zajszint max. 50dB
Tömeg 6,5kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 260/190/130 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,23/0,16/0,11A
Átmérő 76 cm
Teljesítmény 53/37/26W
Lapátok dőlése 18°
Világítás E14 60W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs