72119 - Westinghouse Audubon ezüst, halvány juhar

  • 20 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 48 dB
  • világítással felszerelve
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 60 598 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 76 960 Ft‎

2 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Audubon mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor AudubonMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakítású. Színes kidolgozása és formája megragadja a mai modern életstílus lényegét. Garantáljuk kiváló minőséget. A ventilátor csiszolt nikkel színű testéhez, 3 penge (lapát) kapcsolódik, melyeknek színe az egyik oldalon ezüst másikon halvány juhar. A ventilátor lapátai fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebbességének szabályozásához. Átmérője 122 cm alkalmas egy 20 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Audubon mennyezeti ventilátor tartalmaz G10-es fényforrás bemenetet 3x50 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működését A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy Telepítés

Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Adatlap

A helyiség mérete 20 m²-ig
Szín Csiszolt nikkel
Lapátok színe Ezüst és juhar
Zajszint max. 48dB
Tömeg 6,0kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 240/165/115 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,26/0,18/0,12A
Átmérő 122 cm
Teljesítmény 52/35/25W
Lapátok dőlése 12°
Világítás GU10 3x50W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs