72530 - Westinghouse Celestia távirányítású, wenge

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 48 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítással
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 73 519 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 93 369 Ft‎

2 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Celestia világítással felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse CelestiaMennyezeti ventilátor, sima és vékony kialakítással. Színe és szerkezete megragadja a mai modern életstílus lényegét. Kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor króm színű testéhez 3 penge(lapát) kapcsolódik, melyek wenge színűek. A ventilátor lapátai fából készültek. Ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a hálószoba, dolgozószoba vagy az iroda lehűsítésére.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 112 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A mennyezeti ventilátor Westinghouse Celestia beépített lámpa foglalata E27 3U, teljesítménye 2x11 W. Helyettesíti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

 

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Rögzítő rendszer Hugger

Amennyiben a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Hugger" rögzítő rendszerrel telepíti, nem használható hosszabb rúddal. A ventilátor speciálisan alacsony mennyezetre készült.

Adatlap

A helyiség mérete 20 m²-ig
Szín Króm
Lapátok színe Wenge
Zajszint max. 48dB
Tömeg 7,2kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 225/150/65 ford/perc
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Áram 0,23/0,15/0,1A
Átmérő 112 cm
Teljesítmény 51/33/19W
Lapátok dőlése 12°
Világítás E27 2x11W 3U
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs