72546 - Westinghouse Havanna távirányítású, ezüst, grafit

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 55 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítással
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 72 047 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 91 500 Ft‎

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Havanna mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse BendanMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakításban. A színes kidolgozása és a ventilátor telepítő rendszere megragadja a mai modern életstílus lényegét. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor csiszolt alumínium színű testéhez 4 penge(lapát) kapcsolódik, mely egyik oldala ezüst a másik grafit színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 


Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 
SZERKEZET

Stropní ventilátor Westinghouse konstrukce
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást isA szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Havanna mennyezeti ventilátor integrált fény foglalata R7, teljesítmény 80 W . Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő benne van a csomagban.

 

KEZELÉS

 

Stropní ventilátor Westinghouse infračervené dálkové ovládáníA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 


TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Stropní ventilátor Westinghouse Downrod montáž
A Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Csiszolt alumínium
Lapátok színe Ezüst és grafit
Zajszint max. 55dB
Tömeg 9,5kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 165/120/70 ford/perc
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Áram 0,21/0,23/0,18A
Átmérő 132 cm
Teljesítmény 45/20/8W
Lapátok dőlése 12°
Világítás R7 80W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs