72368 - Westinghouse Jasmine távirányítású

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 47 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítással
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 64 913 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 82 440 Ft‎

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Jasmine fénnyel felszerelt mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor JasmineEme mennyezeti ventilátort a barokk építészeti stílus ihlette. Gazdag színek és különböző részletek teszik ezt a sorozatot nagyon népszerűvé. Garantáljuk a kiváló minőséget. A ventilátor sötét ón színű testéhez 4 juhar színű penge(lapát) kapcsolódik. A ventilátor lapátok fából ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?


Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak


Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódbanA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 
Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Jasmine integrált fény foglalata E27-es teljesítménye 60W. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő nem tartozéka a csomagolásnak.

KEZELÉS

A ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

 

Downrod rögzítő rendszer


Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod tartóDownrod rögzítő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Sötét ón
Lapátok színe Juhar
Zajszint max. 47dB
Tömeg 6,4kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 240/180/120 ford/perc
Vezérlés Infravörös távirányítás
Használat Beltéri
Áram 0,24/0,26/0,22A
Átmérő 105 cm
Teljesítmény 54/22/10W
Lapátok dőlése 12°
Világítás E27 60W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs