72559 - Westinghouse Arius távirányítású, fehér, fekete

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 55 dB
  • világítással felszerelve
  • infravörös távirányítás
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 83 709 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 106 310 Ft‎

2 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Arius fénnyel felszerelt mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse Arius mennyezeti ventilátorMennyezeti ventilátor sima, vékony kialakításban. A színes kidolgozása és a ventilátor telepítő rendszere megragadja a mai modern életstílus lényegét. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor króm színű testéhez 6 penge(lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala fehér a másik fekete színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.


Mi a különbség a 4, 5 vagy 6 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse Nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.A szoba fő fényforrásának is alkalmas


A Westinghouse Arius mennyezeti ventilátor tartalmaz egy E14 3U fényforrás bemenetet 5x 9 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt nem tartalmazza.

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor infravörös távirányítóA ventilátor infravörös távirányító által vezérelhető . Távirányító lehetővé teszi a bekapcsolást, a forgási sebesség változtatását, valamint a fény kapcsolását. Infravörös távirányító igényel 2db AA elemet (nem tartozéka a csomagnak). Ennek a távirányítónak az előnye a sima vezérlés akár 7 m távolságról is. A távirányítónak az előnyei a rádióhullámos vezérlővel szemben az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb akkumulátor élettartam.

 

TELEPÍTÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual szerelésű Amikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). A ventilátorhoz nem vásárolható hosszabbító rúd.

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Króm
Lapátok színe Fehér és fekete
Zajszint max. 55dB
Tömeg 9,5kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 178/110/51 ford/perc
Használat Beltéri
Áram 0,24/0,18/0,15A
Átmérő 132 cm
Teljesítmény 59/35/20W
Lapátok dőlése 12°
Világítás E14 5x9W 3U
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs