72268 - Westinghouse Industrial fali vezérlővel, fehér

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 55 dB
  • világítás nélkül
  • fali vezérlővel
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 28 351 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 36 006 Ft‎

10 db készleten

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Industrial mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse Industrial bílýMennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor fehér színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik. A ventilátor lapátai minőségi acéllemezből készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon teljesítőképes és alkalmas zajosabb helyiségekbe, mint pl.: a nappali, konyha, iroda, vendéglő vagy hasonló területek.

 

 
Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódraA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 

 


Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak


Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorral van felszerelve. Ez lehetőséget ad szabályozni az áramló levegő intenzitását. Átmérője 142 cm megfelel körülbelül 25 helységnek. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell lámpát nem tartalmaz.

 

KEZELÉS

Controls a falon Westinghouse 78800 A ventilátor vezérlését Westinghouse 78800 fali kapcsoló biztosítja, amely része a csomagolásnak. A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozzák a sebességet négy fokozatban és ki/be kapcsolja a berendezést. 
TELEPÍTÉS

A Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

 

Downrod rögzítő rendszer


Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mount Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Fehér
Lapátok színe Fehér
Zajszint max. 55dB
Tömeg 6,3kg
Alapanyag Műanyag, fém
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 250/210/150/90 ford/perc
Vezérlés Fali távirányító
Használat Beltéri
Áram 0,28/0,22/0,17/0,11A
Átmérő 141 cm
Teljesítmény 63/40/23/10W
Lapátok dőlése
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs