72118 - Westinghouse Pearl fehér, világos juhar

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 45 dB
  • világítással felszerelve
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 43 487 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 55 228 Ft‎

2 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Pearl mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor PearlEgy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kildolgozása, illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor rozsdamentes acél színű testéhez 4 penge (lapát) kapcsolódnak, amelyek egyik oldala fehér a másik világos juhar színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányvátlási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódbanA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 
Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak


Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse design
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.

 A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Pearl integrált fény foglalata GU10 es teljesítménye 3 x 50W. A ventilátor helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő tartozéka a csomagolásnak.

KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

 

Dual Mount rögzítő rendszer


WestinghouseAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Acél
Lapátok színe Fehér és világos juhar
Zajszint max. 45dB
Tömeg 4,9kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 230/170/110 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,23/0,15/0,11A
Átmérő 105 cm
Teljesítmény 55/35/26W
Lapátok dőlése 12°
Világítás GU10 3 x 50W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs