78370 - Westinghouse Cyclone fekete, ezüst csíkokkal

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 52 dB
  • világítás nélkül
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 39 055 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 49 600 Ft‎

4 db készleten

Akár 30%-os energia megtakarítás a Westinghouse Cyclone mennyezeti ventilátorral!

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse CycloneMennyezeti ventilátor, klasszikus, lágy, egyszerű, időtálló kialakításban. A ventilátor teste csiszolt acél színű amelyhez 5 penge(lapát) kapcsolódik. A pengék az egyik oldalon fekete, a másikon szintén fekete színűek, de ezüst csíkokkal . Ventilátor pengéi fából készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy az irodába.

Mi a különbség 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltás kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak


Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 
Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 SZERKEZET

Mennyezeti ventilátor Westinghouse designA mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 132 cm alkalmas egy 25 m²-es szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást.
KEZELÉS

Mennyezeti ventilátor Westinghouse lánc működésétA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi és fali távirányítót is lehet venni (megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Dual Mount rögzítő rendszer

 

Westinghouse mennyezeti ventilátor Dual hegy TelepítésAmikor telepíti a Westinghouse mennyezeti ventilátort a "Dual Mount" felfogató rendszerhez lehet használni egy hosszabbító rudat, ami benne van a csomagolásban, de a mennyezeti ventilátor telepíthető anélkül is. A rúd nélkül csökkenti a beépítési magasságot (alkalmas alacsony mennyezethez). Amennyiben magas beépítési magasságot igényel, akkor lehetséges egy hosszabb rúdat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Acél
Lapátok színe Fekete és fekete ezüst csíkokkal
Zajszint max. 52dB
Tömeg 6,3kg
Alapanyag Műanyag, fém, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 180/130/80 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,25/0,18/0,12A
Átmérő 132 cm
Teljesítmény 58/40/26W
Lapátok dőlése 12°
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs