78623 - Westinghouse Industrial Espresso fali vezérlővel

  • 25 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 55 dB
  • világítás nélkül
  • fali vezérlővel
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 28 476 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 36 164 Ft‎

2 db készleten

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Industrial Espresso mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor Indistrial EspressoMennyezeti ventilátor egyszerű kialakításával, semleges színével és időtálló kidolgozásával illeszkedik szinte minden helyiségbe. Garantált a kiváló minőségű konstrukció. A ventilátor espresso színű testéhez 3 azonos színű penge kapcsolódik. A ventilátor lapátai minőségi acéllemezből készültek, ez azt jelenti, hogy a modell nagyon teljesítőképes és alkalmas zajosabb helyiségekbe, mint pl.: a nappali, konyha, iroda, vendéglő vagy hasonló területek.

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?


Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 

HASZNÁLAT

Mennyezeti ventilátor hátramenettel is van felszerelve a nyári és a téli üzemeltetésere. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

 

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódra A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak


Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 

 

SZERKEZET

mennyezeti ventilátor Westinghouse design A mennyezeti ventilátor 4 sebességes motorral van felszerelve. Ez lehetőséget ad szabályozni az áramló levegő intenzitását. Átmérője 142 cm megfelel körülbelül 25 helységnek. A ventilátor további méretei a csatolt képen. Ez a modell lámpát nem tartalmaz .
KEZELÉS

Controls a falon Westinghouse 78800
A ventilátor vezérlését egy Westinghouse 78800 fali kapcsoló biztosítja, amely része a csomagolásnak. A készülék lehetővé teszi, hogy szabályozza a sebességet négy fokozatban és ki/be kapcsolja a berendezést.


TELEPÍTÉS

A Westinghouse mennyezeti ventilátor telepítését a kézikönyv segítségével szinte mindenki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod mount
Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.

Adatlap

A helyiség mérete 25 m²-ig
Szín Eszpresszó
Lapátok színe Eszpresszó
Zajszint max. 55dB
Tömeg 7,3kg
Alapanyag Műanyag, fém
Telepítés Mennyezetre
Vezérlés Fali vezérlés
Használat Beltéri
Áram 0,29/0,26/0,19/0,13A
Átmérő 142 cm
Lapátok dőlése 8,5°