78764 - Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor - fekete, grafit

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 45 dB
  • világítással felszerelve
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 38 969 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 49 490 Ft‎

4 db készleten

Takarítson meg akár 30% energiát a Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Ukázka stropního ventilátoru Westinghouse AlloyMennyezeti ventilátor sima és vékony kialakítással. Színes feldolgozása és kidogozottsága megragadja a mai modern életmód lényegét. A kiváló minőségű konstrukció garantált. A ventilátor fémes szürke színű testéhez 3 penge (lapát) kapcsolódik, amelyek egyik oldalon fekete, a másikon grafit színűek. A ventilátor lapátai fából készültek, ez azt jelenti, hogy ez a modell nagyon csendes, és különösen alkalmas a dolgozószobába, irodába vagy hálószobába.


Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Stropní ventilátor Westinghouse letní provozA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Stropní ventilátor Westinghouse zimní provozTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!

 
SZERKEZET

Stropní ventilátor Westinghouse konstrukce
A ventilátor 3 sebességű motorjának lehetőséget nyújt, hogy szabályozza az áramló levegő gyorsaságát . Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² -es helyiségnek. A ventilátor más méretei a csatolt képen . Ez a modell tartalmaz beépített fényforrást.
A szoba fő fényforrásának is alkalmas

A Westinghouse Alloy mennyezeti ventilátor tartalmaz R7-es fényforrás bemenetet 80 W-os teljesíménnyel. Helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. A csomagolás az égőt is tartalmazza.

KEZELÉS

Stropní ventilátor Westinghouse řetízkové ovládáníA ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz kézi vagy fali távirányítót is lehet venni(megtalálja a tartozékokban a technikai paraméterek alatt).TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer

Stropní ventilátor Westinghouse Downrod montáž
Downrod rögzitő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni (30,5 cm vagy 46 cm) nagy belmagasságú helyiséghez.

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Fémes szürke
Lapátok színe Fekete és grafit
Zajszint max. 45dB
Tömeg 6,5kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 218/158/110 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távirányítóval is)
Használat Beltéri
Áram 0,21/0,14/0,15A
Átmérő 105 cm
Teljesítmény 47,4/33,8/33W
Lapátok dőlése 14°
Világítás R7 80W
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs