72289 - Westinghouse Jet I mennyezeti ventilátor ezüst, wenge

  • 15 m²-es helyiségbe
  • zajszintje max. 45 dB
  • világítás nélkül
  • láncvezérelt
  • ideális elhelyezése a padlótól: 2,3 - 3 méter

Bővebb leírás

Ár ÁFA nélkül 31 488 Ft‎

Ár ÁFÁ-val együtt 39 990 Ft‎

2 db készleten

Takarítson meg akár 30% energiát Westinghouse Jet I mennyezeti ventilátorral !

DESIGN

Minta Westinghouse mennyezeti ventilátor Jet IEgy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kidolgozása illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. Ventilátor csiszolt nikkel színű testéhez 3 penge(lapát) kapcsolódik, melyek az egyik oldalon wenge a másikon ezüst színűek. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába

 

Mi a különbség a 3, 4 vagy 5 penge között?

Különbség a teljesítményben gyakorlatilag nincs. Szinte csak külsőleg különböznek, azért, hogy Ön megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

HASZNÁLAT

A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányvátlási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).

Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak

Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódbanA mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor csak előlényeket hűt, szobát nem. Ezért kérjük, kapcsolja ki, ha helyiség kiürül.

 


Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak

Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódTélen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!!

 SZERKEZET


A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motrot, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 105 cm alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell nem tartalmaz beépített fényforrást.


KEZELÉS

Westinghouse mennyezeti ventilátor lánc működését A ventilátort egy lánc irányítja, mely a motor közepén van csatlakoztatva. A lánc meghúzásával beállitja maximális teljesítményt, a következő 3 húzzással csökkenti a ventilátor sebességét, valamint a negyedikkel leállítja azt.
A ventilátorhoz vásárolható kézi vagy fali távirányító (lásd tartozékok alább).
TELEPÍTÉS

A mennyezeti ventilátor felszerelését a kézikönyv segítségével akárki elvégezheti.

Downrod rögzítő rendszer


Westinghouse mennyezeti ventilátor Downrod tartó
A Downrod rögzítő rendszer használatánál mindig szükséges a telepítő rúd (tartozék) beépítése. Amennyiben magasabbra kívánja helyezni, akkor lehetséges egy hosszabb rudat vásárolni nagy belmagasságú helyiséghez.
30,5 cm-es hosszabbító rúd
46 cm-es hosszabbító rúd 

Adatlap

A helyiség mérete 15 m²-ig
Szín Csiszolt nikkel
Lapátok színe Ezüst és wenge
Zajszint max. 45dB
Tömeg 4,8kg
Alapanyag Műanyag, fém, üveg, fa
Telepítés Mennyezetre
Fordulat 218/158/110 ford/perc
Vezérlés Láncvezérelt (lehetséges távvezérlővel is)
Használat Beltéri
Áram 0,21/0,14/0,13A
Átmérő 105 cm
Teljesítmény 47,4/33,8/30W
Lapátok dőlése 14°
Hátramenet Igen
Élettartam 10 év
Tűzállóság Nincs